Gama de produse

Atat furnizorii cat si clientii nostri sunt firme de prestigiu din Romania si din strainatate, companii recunoscute pentru calitatea produselor oferite.

In activitatea de vanzare si distributie de anvelope, compania noastra comercializeaza marci de traditie:

 • Dunlop

  DunlopDunlop este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope de inalta si ultra inalta performanta; multi dintre cei mai prestigiosi producători de autovehicule folosesc anvelope Dunlop pentru echiparea originala. Experienţa acumulată în competiţiile de raliuri a fost transpusa in fiecare model de sosea, clientul Dunlop bucurandu-se in fiecare zi de performanta extraordinara oferita de anvelopele Dunlop.

 • GoodYear

  GoodyearDe peste 90 de ani, Departamentul de Cercetari al Companiei Goodyear de Anvelope şi Cauciuc a contribuit cu nenumărate inovatii in domeniul tehnologiei si chimiei cauciucului. De la fondarea companiei pentru dezvoltarea de substante chimice pentru cauciucuri, la începutul anilor 1900, continuand, in anii 1940, cu eforturile sale eroice de a dezvolta substitute sintetice ale cauciucului natural, pana la actuala sa misiune de a furniza instrumentele stiintifice necesare pentru a sustine afacerile globale ale Goodyear. Astazi, Goodyear produce în peste 60 de uzine din 24 de tari, fiind producatorul nr.1 in America de Nord, America Latina si nr.2 in Europa.

 • Bridgestone

  BridgestonePrima anvelopa Bridgestone a fost produsa pe 9 aprilie 1930, astazi prestigioasa marca japoneza insumand peste 75 ani de experienta în domeniu. Recunoasterea internationala a fost dobandita prin extinderea productiei in peste 24 de tari, Bridgestone marind anual numarul de unitati de productie, care în 2008 au ajuns la un impresionant număr de 141. Performantele obtinute de anvelopele Bridgestone in competitiile auto (marca Bridgestone participa la raliurile Formula 1 din 1997) au contribuit la o creştere a calitatii anvelopelor, marca Bridgestone fiind sinonimul fiabilitatii si a performantelor exceptionale.

 • Bf Goodrich

  Bf-GoodrichPrima companie de cauciucuri din Statele Unite ale Americii, anvelopa care echipeaza primul autoturism de productie americana, prima anvelopa tubeless de pe piata americana, numeroase premii si distinctii internationale – toate acestea demonstreaza spiritul inovativ si experienta celor de la BF Goodrich. Indiferent de tipul autovehiculului, BF Goodrich ofera anvelope de performanta, fiind partenerul de incredere a echipelor de raliuri de la Dakar, IRC, Cross Country, etc.

 • Continental

  ContinentalContinental este producătorul de anvelope numarul 1 in Germania, nr.2 in Europa si nr.4 in lume. In Europa este cel mai mare producator de anvelope de prima echipare pentru autoturisme si autoutilitare, fiind si liderul european în productia de anvelope de iarna. Continental ofera o gama larga de anvelope – pentru autoturisme, autoutilitare, motociclete si masini offroad, anvelope de camion, anvelope industriale si agricole. Cei peste 89.000 de muncitori din 28 de tari contribuie zilnic pentru imbunatatirea performantelor anvelopelor Continental, de experienta acumulata bucurandu-se si alte marci din portofoliul companiei (Uniroyal, General Tire, Semperit, Gislaved, Viking, Barum, Mabor, Euzkadi si Sime Tyres).

 • Verdestein

  VredesteinVredestein este un producator olandez independent, care a inceput activitatea in anul 1909, cunoscand o renastere in 1946 dupa un parteneriat cu BF Goodrich. Datorita investitiilor majore din ultimii ani, Vredestein a reusit să patrunda pe piata anvelopelor, oferind un excelent raport calitate-pret. Astazi, Vredestein ofera anvelope de vara si de iarna, iar de curand si anvelope de tip all season.

 • Pirelli

  PirelliCompania Pirelli intra in primii 5 producatori de anvelope din lume, oferind o gama larga de anvelope (pentru autoturisme, vehicule utilitare, motociclete, camioane si autocare, vehicule industriale si agricole). Indiferent de segmentul pietei, Pirelli ofera tehnologie de ultimă ora si performanta exceptionala. Fiind marca de tip premium, anvelopele Pirelli sunt asociate cu adrenalina, calitate si ultraperformanta.

 • Michelin

  MichelinLiderul mondial in productia de anvelope pentru autoturisme, vehicule utilitare, camioane, motociclete, masini agricole şi avioane. Michelin ofera cea mai larga retea de distributie si service, fiind cea mai cautata marca de anvelope din lume. Gama de anvelope acopera toate segmentele pietei, incepand cu economic/urban si pana la super sport si lux extrem. Prezenta constanta in competitiile pe toate tipurile de teren (Formula 1, WRC, Moto, Moto GP, Enduro), precum si un centru de cercetare si dezvoltare cu cel mai mare buget din sectorul de anvelope asigura o perfecta acoperire a necesitatilor pietei.

 • Fulda

  FuldaInfiintata de peste 100 de ani, Fulda este una dintre marcile cele mai apreciate in tara de origine, Germania, oferind o gama de produse de inalta calitate, extrem de fiabile, cu un foarte bun raport calitate-pret.

 • Firestone

  FirestoneMarcă de origine americana cu peste 100 de ani de istorie combina experienta din raliurile americane (Firestone este o prezenta constanta in IndiCar) si calitatea japoneza, producatorul de anvelope fiind sub tutela celor de la Bridgestone, din 1983. Portofoliul Firestone include peste 8000 de modele si dimensiuni de anvelope, de la cele mai mici pentru karting (R10), până la anvelopele industriale de peste 4m inaltime.

 • Kleber

  KleberDe peste 100 de ani Kleber si-a construit reputatia pe trei piloni: fiabilitate, siguranta si cel mai bun raport calitate-pret. Cele trei caracteristici plaseaza marca Kleber ca una dintre cele mai cautate marci de clasa medie, Kleber fiind preferat ca anvelopa de prima echipare pentru mai multe autoturisme de productie europeana (în special cele de marcă Renault).

 • Kormoran

  KormoranKormoran este cel mai cunoscut producator polonez de anvelope pentru toate tipurile de autoturisme, autocamioane si autoutilitare. De curand, KORMORAN a devenit o parte integrala a concernului francez MICHELIN. Durabile si rezistente, ofera confort si nivel de zgomot redus la rulare. Marca Kormoran, componenta a grupului Michelin, ofera anvelope cu performante de lunga durata si un raport foarte bun calitate - pret.

 • Milestone

  MilestoneMilestone este o marca produsa in Italia, care a intrat cu succes pe piata romaneasca fiind rapid pozitionata ca o marca de buget, desi performantele ei o apropie foarte mult de o marca medie. In concluzie, are un excelent raport calitate-pret, se comporta bine in conditii de iarna si este fiabila.

 • Tigar

  TigarCompania TIGAR, infiintata in Serbia, si-a imbogatit in permanenta experienta in productia de anvelope, printr-o serie de colaborari cu companii prestigioase in domeniu. Astfel, in 1978 a incheiat un parteneriat tehnic cu BF Goodrich, iar incepand cu 2003 a creat impreuna cu MICHELIN o nouă companie, TIGAR MH. Avantajele gamei de anvelope TIGAR constau intr-un portofoliu bogat de dimensiuni, un pret accesibil si o adaptare permanenta a produselor la evolutia si exigentele pietei.